Vragen? Bel ons!
06 14 19 13 13

Winterstalling bij Sloepen Centrum.

Deze week was het weer zover. Na deze zomer heerlijk genoten te hebben van onze Nordvlet 750 en het mooie weer kwam er toch een eind aan het vaarseizoen. Wij varen normaal in de Regio Haarlem en het Spaarne en maken vaak uitstapjes naar Amsterdam de Zaan of Alkmaar. Door omstandigheden konden we niet meer varen en hebben we besloten om vandaag onze sloep naar Sloepen Centrum Akersloot te varen en hem in de winterstalling te zetten. Peter had nog aangeboden om de boot bij ons op te halen met zijn boottrailer maar wij vinden de tocht ieder jaar een leuke afsluiting van het seizoen.   Vorig jaar heeft de boot binnen in de hal gestaan maar omdat wij dit jaar de boot toch grondig willen laten reinigen hebben wij gekozen voor een winterstalling buiten op de kade.

Wij werden vanmorgen opgevangen door Peter die al met de heftruck klaar stond om onze Nordvlet 750 uit het water te hijsen. Nadat de boot op het droge stond werd die gelijk afgespoten en daarna grondig gecontroleerd op zichtbare gebreken. Peter zag gelijk dat de anode van de motor vervangen moest worden. Iets waar ik nooit aan zou denken. Maar natuurlijk wel het behoud van de schroef. Ik laat de Honda 20 PK buitenboordmotor gelijk een servicebeurt geven en de impeller vervangen zodat wij volgend voorjaar weer probleemloos kunnen genieten van ons kostbare bezit.

Peter gaat mij ook een offerte sturen voor het poetsen en polijsten van de boot en het wassen van de cabriokap en de kussenset. Die zagen er na een aantal jaren niet echt fris meer uit. En ja, met een schone gepoetste Nordvlet  vaar je toch zoveel prettiger. Wij zijn reuze blij met de serieuze aandacht en de prettige manier van communiceren van het Sloepen Centrum. En dat alles voor een heel redelijk bedrag. Ik kan iedere bootbezitter dan ook de winterstalling  bij het Sloepen Centrum in  Akersloot van harte aanbevelen.

Een tevreden klant.