Vragen? Bel ons!
06 14 19 13 13

Buitenboordmotor kopen bij Sloepen Centrum Uitgeest

Een boot of sloep heeft natuurlijk een buitenboordmotor nodig om vooruit te komen. Een buitenboordmotor is dus niet een geheel onbelangrijk onderdeel van de sloep. Om deze reden is het dus noodzakelijk een sterke en betrouwbare buitenboordmotor te hebben voor uw boot of sloep. Een buitenboordmotor koop je bij Sloepen Centrum vanaf 2,3 pk tot en met 20 pk. Zo is er genoeg keuze en kunt u de juiste motor vinden voor uw boot of sloep.

Honda buitenboordmotor kopen

Bij Sloepen Centrum werken wij met Honda buitenboordmotoren. Het merk Honda is een gevestigde naam en staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met een buitenboordmotor van Honda bent u dus verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid, zodat u zonder zorgen uw meters kan maken op het water.

Naast de kwaliteit en betrouwbaarheid beschikken de Honda buitenboordmotoren ook nog eens over een krachtige motor en beschikken de Honda buitenboordmotoren ook nog eens over een prachtig design. Uiterlijk is natuurlijk niet geheel onbelangrijk: bij een mooie sloep hoort een mooie motor.

Sloepen Centrum: uw Honda buitenboordmotor specialist

Neem een kijkje tussen onze Honda buitenboordmotoren:

  • Honda (2,3 pk)
  • Honda (4,5 en 6 pk)
  • Honda (8 pk)
  • Honda (10 pk)
  • Honda (15 pk)
  • Honda (20 pk)

Geïnteresseerd in één van onze Honda buitenboordmotoren? Neem gerust contact op. Onze specialisten vertellen u graag meer over deze krachtige buitenboordmotoren.