Vragen? Bel ons!
06 14 19 13 13

Boot of sloep kopen bij Sloepen Centrum Uitgeest

Bent u op zoek naar een leuke boot of sloep? Dan bent u bij Sloepen Centrum aan het juiste adres. Wij beschikken over een mooi assortiment en aanbod, bestaande uit boten en sloepen van echte topmerken zoals Pieterman, Meersloep en Primeur.

Pieterman sloepen

De Pieterman sloep is geschikt voor een heerlijk weekendje weg of een dagje op het water. De Pieterman sloepenlijn is dit jaar uitgebreid met de 620 en 750 reddingsloep, de 730 en 860 Tender en de 660 Open. Door uitbreiding van de Pieterman sloepenlijn kunnen we iedere sloep kapitein aanbieden. Onze Pieterman sloepen bekijken? Zie ze hier!

Meersloep

De Meersloep is een luxe sloep met een fantastische afwerking, niveau en ongekende vaareigenschappen. Geïnteresseerd in een Meersloep? Bekijk ons aanbod!

Sloepen en boten voor iedereen

Bij Sloepen Centrum kunt u kiezen uit verschillende boten en sloepen in verschillende prijsklassen. Zo zit er voor iedereen wel een perfecte boot of sloep tussen. Neem een kijkje tussen onze Pieterman sloepen of zie onze Meersloepen.

Boot of sloep kopen

Bent u geïnteresseerd in één van de sloepen? Neem gerust contact op en laat u informeren of adviseren door onze specialisten. Sloepen Centrum helpt u graag bij het maken van de juiste keus. Uiteraard kunt u ook gezellig langskomen in Uitgeest om de desbetreffende sloep te bezichtigen. De koffie staat altijd klaar!